Cut the fish into small pieces. Grate the cheese on a medium grater. Grind the garlic using a press. Cut the potatoes into cubes.
Рыбу порежьте на небольшие кусочки. Сыр натрите на средней терке. Чеснок измельчите с помощью пресса. Картофель нарежьте брусочками.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place potatoes as the first layer. Then melt the butter and add the garlic. Stir and brush potatoes.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Первым слоем выложите картофель. Затем растопите сливочное масло и добавьте чеснок. Перемешайте и смажьте картофель.
Next, lay out the fish and pour cream over it. Pre-mix the cream with salt, pepper and herbs to taste. Then sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 180C for 50 minutes.
Далее выложите рыбу и залейте сливками. Предварительно смешайте сливки с солью, перцем и травами по вкусу. Затем посыпьте сыром. Выпекайте в духовке разогретой до 180С в течение 50 минут.
Serve the dish warm, after dividing into portions. Garnish with fresh parsley. Slice fresh cucumbers and bell peppers.
Подавайте блюдо теплым, предварительно разделив на порции. Украсьте свежей петрушкой. Нарежьте свежие огурцы и болгарский перец.