Wash the salmon fillet, cut into cubes and cook for about 10 minutes. Grate the cheese on a medium grater.
Филе лосося промойте, нарежьте кубиками и варите около 10 минут. Сыр натрите на средней терке.
Remove the salmon fillet from the broth and place in a pan greased with butter. Heat the butter in a frying pan, add 50 grams of wheat flour, mix thoroughly. Then pour in the cream, then the dry wine, stirring constantly.
Филе лосося выньте из бульона и выложите в форму, смазанную сливочным маслом. В сковороде разогрейте сливочное масло, насыпьте 50 грамм пшеничной муки, тщательно перемешайте. После чего налейте сливки, затем сухое вино, постоянно помешивайте.
Next, pour 2 cups of fish broth into the pan and simmer for 5 minutes, stirring constantly. Then add shrimp, cheese, herbs, salt and pepper to taste.
Далее в сковороду налейте 2 стакана рыбного бульона и проварите минут 5, постоянно помешивая. Затем добавьте креветки, сыр, зелень, соль и перец по вкусу.
Pour the sauce made from cream, wine and flour over the fish and sprinkle with the remaining cheese. Place the pan in a preheated oven at 180° for 25-30 minutes.
Соусом из сливок, вина и муки залейте к рыбе и посыпьте оставшимся сыром. Поставьте форму в предварительно разогретую духовку на 180° на 25-30 минут.
Serve the fish casserole warm. Garnish with sprigs of parsley or dill. Slice bread or serve snacks. Fish also goes well with sweet and sour, spicy and even sweet fruit sauces.
Подавайте запеканку с рыбой теплой. Украсьте веточками петрушки или укропа. Нарежьте хлеб или подайте снеки. Так же рыба хорошо сочетается с кисло-сладкими, острыми и даже сладкими фруктовыми соусами.