Peel and rinse the vegetables. Cut the onion into small cubes, grate the carrots, cut the potatoes into cubes.
Овощи очистите, промойте. Лук нарежьте мелкими кубиками, морковь натрите на терке, картофель порежьте кубиками.
Place water on the stove and add bay leaf and salt. When the water boils, add the potatoes and cook for 5 minutes. Then add the dumplings and cook until they float.
Поставьте воду на плиту и киньте лавровый лист и соль. Когда вода закипит, добавьте картофель и варите 5 минут. Затем добавьте пельмени и варите пока они не всплывут.
Prepare the fry: fry the onion in a heated frying pan with oil, then add the carrots and add the fry to the soup.
Приготовьте поджарку: в разогретой сковороде с маслом обжаривайте лук, затем добавьте морковь и добавьте поджарку в суп.
Pour the finished soup with dumplings into bowls, sprinkle with finely chopped herbs and add sour cream. Enjoy this delicious and unusual soup with your family.
Готовый суп с пельменями разлейте по тарелкам, посыпьте мелко нарубленной зеленью и добавьте сметану. Наслаждайтесь в кругу семьи вкусным и необычным супчиком.