Thaw the dough at room temperature, peel the onion and finely chop it.
Разморозьте тесто при комнатной температуре, лук очистите и мелко нашинкуйте.
Add onion, salt and pepper to the minced pork and mix well. Roll out the puff pastry on the table, cut into equal squares, place minced meat on one half of the square and pinch the triangles together.
Добавьте в свиной фарш лук, соль и перец, хорошо перемешайте. Слоенное тесто раскатайте на столе, разрежьте на равные квадратики, выложите на одну половину квадратика фарш и защипните треугольники.
Brush the finished triangles with beaten egg and bake in a preheated oven for 45 minutes at 200C.
Смажьте готовые треугольники взбитым яйцом, выпекайте в разогретой духовке 45 минут при температуре 200С.
Sprinkle the finished samsa with sesame seeds, serve the aromatic and crispy treat with a cup of mint tea, you will have a tasty and nutritious snack.
Присыпьте готовую самсу кунжутом, подавайте ароматное и хрустящее угощение с чашечкой мятного чая, у вас будет вкусный и питательный перекус.