Wash and peel the fruits, divide the chocolate into bars. Remove the ice cream from the freezer.
Фрукты вымойте и очистите от кожуры, шоколад разделите на плиточки. Мороженное достаньте из морозильника.
Cut the fruit into cubes. Place some of the chocolate and fruit on a flat dish and spread the melted ice cream on top.
Порежьте фрукты на кубики. Часть шоколада и фруктов выложите на плоское блюдо, сверху распределите подтаявшее мороженное.
Then place the rest of the fruit on top of the ice cream and another layer of ice cream. Place the dessert in the freezer for 40 minutes.
Затем выложите поверх мороженного остальные фрукты и снова слой мороженного. Уберите десерт в морозильник на 40 минут.
Sprinkle grated chocolate over frozen fruit salad with ice cream and serve with other sweets, such as waffles or straws.
Присыпьте подмерзший фруктовый салат с мороженным тертым шоколадом, подайте с другими сладостями, например, вафли или трубочки.