Boil the eggs hard for at least 12 minutes, cool and cut into strips. Peel and chop the garlic, drain the water from the corn.
Отварите яйца вкрутую не меньше 12 минут, остудите и порежьте соломкой. Чеснок очистите и измельчите, с кукурузы слейте воду.
Cut the Chinese cabbage and smoked sausage into thin strips, grate the cheese on a coarse grater.
Порежьте пекинскую капусту и копченую колбасу тонкой соломкой, сыр натрите на крупной терке.
Combine cabbage, sausage and eggs in a convenient bowl, add canned corn, garlic and mayonnaise. Mix well. Add crackers before serving.
Соедините капусту, колбасу и яйца в удобной миске, добавьте консервированную кукурузу, чеснок и майонез. Хорошо перемешайте. Сухарики добавьте перед подачей на стол.
Place the salad in a suitable salad bowl, garnish the edges with lettuce leaves, and sprinkle with grated cheese. Such a beautiful and tasty salad will not leave anyone indifferent.
Выложите салат в подходящий салатник, украсьте по краям листьями салата, посыпьте тертым сыром. Такой красивый и вкусный салатик никого не оставит равнодушным.