Boil chicken fillet in salted water until tender. Boil potatoes and eggs in the same way. Place the processed cheese in the freezer. Peel the onion and finely chop it.
Отварите куриное филе в подсоленной воде до готовности. Картофель и яйца так же отварите. Плавленый сыр положите в морозильник. Лук очистите и мелко нашинкуйте.
Pickle the onions: mix vinegar, sugar and water and add to the marinade. Cut the boiled chicken fillet into cubes and place on a plate, spread mayonnaise on top.
Замаринуйте лук: смешайте уксус, сахар и воду и положите в маринад. Отварное куриное филе нарежьте кубиком и разложите на тарелку, сверху намажьте майонезом.
Next, grate the potatoes on a fine grater and brush with mayonnaise. Separate the whites from the yolks, grate the yolks and brush with mayonnaise, grate the frozen cheese on top, and grate the whites as the last layer.
Далее сверху натрите на мелкой терке картофель, смажьте майонезом. Отделите белки от желтков, натрите желтки и смажьте майонезом, сверху натрите подмерзший сыр, последним слоем натрите белки.
Garnish the finished salad with parsley leaves and cherry halves. Serve this layered salad on your holiday table; your guests will undoubtedly appreciate this delicious salad.
Украсьте готовый салат листочками петрушки и половинками черри. Подавайте слоеный салат на праздничный стол, ваши гости несомненно оценят этот вкусный салат.