Thaw the fillet at room temperature, rinse and cut into pieces. Sift the flour through a sieve.
Разморозьте филе при комнатной температуре, промойте и порежьте на кусочки. Муку просейте через сито.
Mix fish fillets with pepper and salt, leave to marinate for 10 minutes. Mix sour cream, mayonnaise, eggs and salt. Add flour and baking powder, mix everything well, the dough should be like thick sour cream.
Смешайте филе рыбы с перцем и солью, оставьте на 10 минут мариноваться. Смешайте сметану, майонез, яйца и соль. Добавьте муку и разрыхлитель, хорошо все перемешайте, тесто должно быть, как густая сметана.
Grease a baking dish and cover the bottom and sides with breadcrumbs. Pour half the dough, place the fish on top and sprinkle with dill, pour the other half of the dough. Bake in a preheated oven for 30 minutes at 200C.
Смажьте форму для запекания и засыпьте дно и бока сухарями. Половину теста вылейте, сверху разложите рыбу и посыпьте укропом, залейте второй половиной теста. Выпекайте в разогретой духовке 30 минут при температуре 200С.
Sprinkle the finished pie with sesame seeds, cut into portions and enjoy a wonderful and tasty treat.
Посыпьте готовый пирог кунжутом, разрежьте на порции и наслаждайтесь прекрасным и вкусным угощением.