Cut the mozzarella cheese into cubes. Tomatoes - in strips.
Сыр моцарелла нарежьте кубиком. Помидоры – соломкой.
Assemble the salad. Place lettuce leaves in a salad bowl, cut or tear them as you like. Then add tomatoes, onions, cheese and olives.
Соберите салат. В салатник выложите листья салата, нарежьте или порвите их так, как вам нравится. Затем добавьте помидоры, лук, сыр и маслины.
Mix olive oil with balsamic vinegar, salt and, if desired, pepper. Pour the resulting dressing over the salad.
Масло оливковое смешайте с бальзамическим уксусом, солью и по желанию перцем. Полейте полученной заправкой салат.
Sprinkle pumpkin seeds on top and serve for dinner. Garnish with a leaf of bean salad and drizzle with balsamic vinegar, so your dish will take on a restaurant look.
Присыпьте сверху тыквенные семечки и подайте к ужину. Украсьте листочком маш-салата, полейте бальзамическим уксусом, так ваше блюдо приобретет ресторанный вид.