Rinse the meat thoroughly under running water. Prepare mustard and your favorite spices, optional herbs de Provence.
Тщательно промойте мясо под проточной водой. Подготовьте горчицу и любимые специи, по желанию- прованские травы.
Dry the washed meat, coat with mustard, salt and roll in your favorite spices.
Промытое мясо обсушите, обмажьте горчицей, посолите и обваляйте в любимых специях.
Place the pork in a baking sleeve, use a toothpick to make holes, place in the pan and cook for 25 minutes in the microwave at 900 watts.
В рукав для запекания выложите свинину, с помощью зубочистки сделайте проколы, уложите в форму и готовьте 25 минут в микроволновой печи при мощности 900 ватт.
You can serve the meat with mustard cold as a snack, or make sandwiches with the meat for breakfast. Or hot as a complete dish with a side dish in the form of noodles or mashed potatoes. Cut the vegetable salad.
Мясо с горчицей можете подать к столу холодным в качестве закуски, сделать с мясом сэндвичи на завтрак. Или в горячим виде как полноценное блюдо к гарниру в виде лапши или картофельного пюре. Нарежьте овощной салат.