Prepare all the necessary products. You can take any oat flakes - both large and small.
Подготовьте все необходимые продукты. Овсяные хлопья можете взять любые- как крупные, так и мелкие.
Pour the cereal into the pan, add salt and sugar. Then pour in water and cream. Stir and bring to a boil. Cook the porridge over low heat. The porridge readiness time is from 5 to 20 minutes. Depending on what kind of cereal you have.
В кастрюлю высыпьте хлопья, посолите и добавьте сахар. Затем налейте воду и сливки. Помешайте и доведите до кипения. Варите кашу на небольшом огне. Время готовности каши от 5 до 20 минут. В зависимости от того, какие у вас хлопья.
When the porridge is ready, add a piece of butter, stir and let the porridge brew for about 15-20 minutes. If you wish, you can put butter on a plate for everyone.
Когда каша готова добавьте кусочек сливочного масла, перемешайте и дайте каше настояться около 15-20 минут. Масло, при желании, можете положить каждому в тарелку.
Serve the porridge with tea or coffee, with fruit, cookies, sprinkle with chocolate or powdered sugar.
Подавайте кашу с чаем или кофе, с фруктами, печеньем, посыпьте шоколадом или сахарной пудрой.