Rinse the chicken thoroughly with running water. Wash the vegetables and peel the onions and carrots.
Промойте тщательно курицу проточной водой. Овощи помойте и очистите лук и морковь.
Cut the meat into pieces. Select the “stew” mode, pour in the oil, add the meat, pepper, close the lid and stir occasionally. Then chop the onion and add to the meat.
Мясо нарежьте на кусочки. Выберите режим «тушение», влейте масло, выложите мясо, поперчите, закройте крышкой и периодически помешивайте. Затем нарежьте лук и добавьте к мясу.
Cut the carrots into large strips or slices, add to the meat and continue stewing, without a lid. While the meat is stewing, prepare the vegetables. Cut the pepper into strips, zucchini and tomatoes into half rings. Wash the millet at least 7 times to avoid a specific taste.
Морковь нарежьте крупной соломкой или кружочками, добавьте к мясу и продолжайте режим тушение, можно без крышки. Пока тушится мясо, подготовьте овощи. Перец порежьте соломкой, кабачок и помидоры полукольцами. Пшено промойте не менее 7 раз, чтоб избежать специфического привкуса.
After the end of stewing, place millet, zucchini, peppers and tomatoes on top of the meat and add salt. Pour warm boiled water 2 fingers below the level of the vegetables. Set the “porridge” mode and cook for 30 minutes.
После окончания тушения выложите поверх мяса пшено, кабачок, перец и помидоры и посолите. Залейте теплой кипяченой водой на 2 пальца ниже уровня овощей Выставите режим «каша» и готовьте 30 минут.
Serve the porridge with meat warm. Garnish with a sprig of parsley or dill. Slice the pickled cucumbers.
Подавайте кашу с мясом теплой. Украсьте веточкой петрушки или укропа. Нарежьте маринованные огурчики.