Peel and wash the potatoes, cut as desired. Boil in salted water and puree. Grate the cheese on a medium grater.
Очистите и промойте картофель, нарежьте произвольно. Сварите в подсоленной воде и сделайте пюре. Сыр натрите на средней терке.
Add butter, raw eggs, ham cut into small cubes and grated cheese to the puree. Mix thoroughly, add salt and pepper to taste.
Добавьте в пюре сливочное масло, сырые яйца, нарезанную мелкими кубиками ветчину и натертый сыр. Тщательно перемешайте, посолите и поперчите по вкусу.
Prepare the baking dish: grease with oil and sprinkle with breadcrumbs. Place the pan in a preheated oven at 160C and cook until golden brown, about 30 minutes.
Подготовьте форму для запекания: смажьте маслом и посыпьте панировочными сухарями. В разогретую, до 160С духовку поставьте форму и готовьте до образования золотистой корочки, примерно на 30 минут.
Sprinkle the finished casserole with fresh herbs and serve with sour cream sauce. Chop a salad of fresh vegetables and enjoy a delicious and satisfying casserole.
Готовую запеканку посыпьте свежей зеленью и подавайте со сметанным соусом. Нарежьте салат из свежих овощей и наслаждайтесь вкусной и сытной запеканкой.