Cut half the loaf into cubes and fry over low heat with a little oil until crispy.
Пол батона нарежьте кубиками и обжарьте на маленьком огне с небольшим количеством масла до хрустящей корочки.
Season the fillet with salt and pepper and fry until golden brown, then cool and cut into small cubes.
Филе посолите, поперчите и обжарьте до золотистой корочки, затем остудите и нарежьте небольшими кубиками.
For the sauce, place a raw egg in boiling water for 2 minutes, then break the egg into a mixing bowl, add Parmesan, mustard, sugar, salt, butter and garlic. Beat until smooth.
Для соуса опустите сырое яйцо в крутой кипяток на 2 минуты, затем разбейте яйцо в емкость для взбивания, отправьте туда же пармезан, горчицу, сахар, соль, масло и чеснок. Взбейте до однородности.
Place lettuce leaves on the bottom of the plate. Drizzle with a little sauce. Then place the meat, tomatoes and crackers on top. Top with remaining sauce.
На дно тарелки выложите листья салата. Полейте небольшим количеством соуса. Затем выложите мясо, сверху помидоры и сухари. Полейте оставшимся соусом.
Serve the salad immediately so that the breadcrumbs don't get soggy. You can decorate with either herbs or sesame seeds.
Подавайте салат сразу, чтобы сухари не намокли. Можете украсить либо зеленью, либо кунжутной семечкой.