Rinse the meat and dry it with a paper towel, cut into small pieces. Peel the onion and cut into rings, cut the kiwi into small pieces.
Мясо промойте и просушите бумажным полотенцем, нарежьте на не большие кусочки. Лук очистите и нарежьте кольцами, киви порежьте мелкими кусочками.
Place the meat in a large bowl, top with chopped kiwi, onion, salt and spices. Stir, cover and leave to marinate for 2 hours.
Положите в большую миску мясо, сверху нарезанный киви, лук, соль и специи. Перемешайте, накройте крышкой и оставьте мариноваться 2 часа.
Place the marinated meat on a skewer and fry on each side until desired doneness.
Маринованное мясо наколите на шампур и обжаривайте с каждой стороны до нужной прожарки.
Serve hot kebabs on the festive table, cut a salad of fresh vegetables, and homemade pickles. The aromatic and tender kebab will undoubtedly be appreciated by everyone at the highest level.
Подавайте горячие шашлыки на праздничный стол, порежьте салат из свежих овощей, нарезку из домашних разносолов. Ароматный и нежный шашлык несомненно все оценят по высшему классу.