Measure out the required amount of milk and semolina.
Отмерьте нужное количество молока и манной крупы.
Pour the milk into a thick-bottomed saucepan and heat over medium heat, stirring continuously. When the milk begins to boil, add semolina in a thin stream without stopping stirring.
Молоко налейте в сотейник с толстым дном, нагревайте на среднем огне непрерывно помешивая. Когда молоко начнет закипать, тонкой струйкой всыпьте манную крупу не прекращая мешать.
Add salt and sugar and continue cooking for another half a minute. Then turn off the heat, cover with a lid and let the porridge stand for 10 minutes, during which time it will thicken.
Добавьте соль и сахар, продолжайте варить еще пол минуты. Затем выключите огонь, накройте крышкой и дайте каше постоять 10 минут, за это время она загустеет.
Serve semolina porridge with butter, you can add your favorite jam. Brew a cup of tea and spread a slice of bread with butter, so your child will have a complete breakfast.
Подавайте манную кашу со сливочным маслом, можете добавить любимое варенье. Заварите чашечку чая и намажьте ломтик хлеба с маслом, так у вашего ребенка будет полноценный завтрак.