Thaw the shrimp at room temperature, rinse and dry, rinse the potatoes with their skins, and dry with a paper towel. Rinse the cucumbers.
Креветки разморозьте при комнатной температуре, промойте и просушите, картофель промойте с кожурой, просушите бумажным полотенцем. Огурцы промойте.
Grease each potato individually with vegetable oil, wrap in foil and bake in the oven for 1 hour at 200C.
Каждый картофель по отдельности смажьте растительным маслом, заверните в фольгу и выпекайте в духовке 1 час при температуре 200С.
Prepare the filling: cut the cucumbers into cubes, grate the cheese, add shrimp, sour cream, mayonnaise, and mix.
Приготовьте начинку: огурцы порежьте кубиком, сыр натрите на терке, добавьте к ним креветки, сметану, майонез, перемешайте.
Cool the finished potatoes, remove the crumb using a teaspoon, mix it with shrimp and cucumbers. Fill the boats with the filling, sprinkle with cheese and place in the oven for 10 minutes.
Готовый картофель остудите, с помощью чайной ложки выньте мякиш, перемешайте его с креветками и огурцами. Наполните лодочки начинкой, присыпьте сыром и отправьте в духовку на 10 минут.
Place the finished boats on a plate and garnish with fresh herbs. Serve the dish with tartar sauce for a piquant taste.
Выложите готовые лодочки на блюдо, украсьте свежей зеленью. Подайте к блюду соус тартар, так вкус будет пикантным.