Peel the potatoes, wash them, and cut them as desired.
Картофель очистите от кожуры, промойте, нарежьте произвольно.
Place the potatoes in a saucepan, cover with cold water, and cook. After boiling, add salt and cook covered over low heat for 40 minutes. Then drain the water and mash well with a wooden masher.
Положите картофель в кастрюлю, залейте холодной водой, поставьте варить. После закипания посолите, варите под крышкой на маленьком огне 40 минут. Затем слейте воду, хорошо разомните деревянной толкушкой.
Boil the milk and heat the butter, add to the puree and mix well.
Вскипятите молоко и разогрейте сливочное масло, добавьте в пюре и хорошо перемешайте.
Place fluffy and smooth puree on serving plates and serve with your favorite meat dish. Chop up a fresh salad for a complete lunch.
Выложите пышное и однородное пюре на порционные тарелки, подавайте с любимым мясным блюдом. Нарежьте свежий салат, так ваш обед будет полноценным.