Thaw the dough at room temperature, coarsely chop the crab sticks, grate the cheese, beat the egg with a fork, rinse the greens and chop coarsely.
Разморозьте тесто при комнатной температуре, крабовые палочки крупно порежьте, сыр натрите на терке, яйцо взбейте вилкой, зелень промойте и крупно нашинкуйте.
Place all prepared ingredients in a bowl and mix well. Sprinkle parchment paper with flour and spread out the dough.
Выложите в миску все подготовленные ингредиенты и хорошо перемешайте. Пергаментную бумагу присыпьте мукой, расстелите тесто.
Open the dough a little and put the filling in the middle, close the pie with a spikelet. Bake for 30 minutes at 174C.
Немного раскройте тесто и в середину положите начинку, закройте пирог колоском. Выпекайте 30 минут при температуре 174С.
Sprinkle the finished pie with almonds, cut into portions and serve for lunch. A delicious unusual pie with crab sticks will not leave anyone indifferent.
Посыпьте готовый пирог миндалем, порежьте на порции и подавайте к обеду. Вкусный необычный пирог с крабовыми палочками никого не оставит равнодушным.