Boil the eggs hard. Boil the fillet in salted water and cut into small pieces.
Отварите яйца вкрутую. Филе отварите в подсоленной воде и нарежьте на мелкие кусочки.
Wash the mushrooms and cut into small pieces, fry if desired. Grate the eggs, separating the whites from the yolks. Cut the olives in half. Grate the cheese on a medium grater.
Грибы промойте и нарежьте небольшими кусочками, по желанию обжарьте. Яйца натрите, белки отдельно от желтков. Маслины разрежьте пополам. Сыр натрите на средней терке.
Assemble the salad in layers, brush each layer with mayonnaise.
Соберите салат слоями, каждый слой смажьте майонезом.
Serve on a beautiful platter. Place the olives like sunflower seeds. Garnish with lettuce leaves.
Подавайте на красивом блюде. Маслины выложите как семечки у подсолнуха. Украсьте листьями салата.