Disassemble the broccoli into florets and boil in salted boiling water for about 2 minutes. Rinse the shrimp under running water.
Разберите брокколи на соцветия и отварите в подсоленной кипящей воде около 2 минут. Креветки промойте под проточной водой.
Boil shrimp in salted water for about 5 minutes. Cut the bell pepper into strips. Cool the cabbage in ice water so that it does not lose color, and cut the inflorescences a little smaller.
Креветки отварите в подсоленной воде около 5 минут. Болгарский перец нарежьте соломкой. Остудите капусту в ледяной воде, чтобы она не потеряла цвет, и нарежьте немного мельче соцветия.
Cool and peel the shrimp, if you can chop large ones.
Остудите и почистите креветки, если большие можете измельчить.
Serve the salad garnished with a sprig of mint, basil, rosemary or lemon balm.
Подавайте салат, украсив веточкой мяты, базилика, розмарина или мелиссы.