Cut the onion into half rings. Chop the meat into small pieces. Peel the potatoes and cut into thin slices.
Лук нарежьте полукольцами. Мясо порубите мелкими кусочками. Картофель очистите, и нарежьте тонкими пластинами.
Mix flour with baking powder. Add egg, sour cream, salt and softened margarine. Knead the dough, it should be soft. Wrap the dough in cling film and leave to rest for one hour.
Муку перемешайте с разрыхлителем. Добавьте яйцо, сметану, соль и размягченный маргарин. Замешайте тесто, оно должно быть мягким. Заверните тесто в пищевую пленку и оставьте на один час отдохнуть.
In a preheated frying pan, fry the onion until golden brown. Take the dough and divide it into two parts, one smaller and the other larger. Roll out both parts, place the first part, which is larger, down a baking sheet, previously greased with oil.
В разогретой сковороде обжарьте лук до золотистого цвета. Возьмите тесто и поделите его на две части, одна часть поменьше, вторая побольше. Обе части раскатайте, первую часть, которая побольше уложите вниз противня, предварительно смазанного маслом.
Place the chopped products. The first layer is potatoes, then salt and pepper. Then add the meat, salt and pepper. Next, fried onion, bay leaf and a piece of butter.
Уложите нарезанные продукты. Первым слоем картошку, далее посолите и поперчите. Затем выложите мясо, посолите и поперчите. Далее жареный лук, лавровый лист и кусочек сливочного масла.
Cover the pie with the second piece of dough and make a hole in the middle. Brush the top of the pie with yolk diluted with water. Bake the pie in a preheated oven at 180C for 75 minutes.
Закройте пирог второй частью теста, в середине сделайте отверстие. Смажьте сверху пирог желтком, разведенным с водой. Выпекайте пирог в разогретой духовке до 180С, 75 минут.
Cut the pie into portions, chop fresh cucumbers and cherry tomatoes. Sprinkle pumpkin seeds or sesame seeds on top.
Разрежьте пирог на порционные кусочки, нарежьте свежие огурцы и помидоры черри. Сверху посыпьте тыквенными семечками или кунжутом.