Rinse the wings, remove any remaining feathers and cut at the joint. Peel the potatoes and rinse.
Промойте крылышки, удалите остатки перьев и порежьте по суставу. Картошку очистите от кожуры и промойте.
Combine soy sauce, garlic, lemon juice, vegetable oil and black pepper, mix. Place the wings in the marinade and leave for 30 minutes.
Соедините соевый соус, чеснок, лимонный сок, растительное масло и черный перец, перемешайте. Положите крылышки в маринад и оставьте на 30 минут.
Cut the potatoes into slices and place in a baking dish, place the wings on top and pour over the remaining marinade. Cover with foil and bake in a preheated oven for 45 minutes at 200C. 10 minutes before cooking, remove the foil to allow the wings to brown.
Картофель порежьте ломтиками и уложите в форму для запекания, сверху выложите крылышки и полейте оставшимся маринадом. Накройте фольгой и выпекайте в разогретой духовке 45 минут при температуре 200С. За 10 минут до готовности снимите фольгу чтоб крылышки подрумянились.
Sprinkle baked wings with potatoes with fresh herbs and serve with mustard or horseradish. Treat everyone in the family to a delicious, nutritious meal.
Посыпьте запеченные крылья с картошкой свежей зеленью и подайте к ним горчицу или хрен. Порадуйте всех членов семьи восхитительным питательным обедом.