Mash the cottage cheese well with a fork or grind with a blender.
Творог хорошо разомните вилкой, либо измельчите с помощью блендера.
Next, add eggs, sugar, semolina to the cottage cheese and mix well. Let stand for 20 minutes. Grease a baking dish with butter and pour the curd mass into it.
Далее добавьте в творог яйца, сахар, манку и хорошо перемешайте. Дайте постоять 20 минут. Форму для запекания смажьте сливочным маслом и вылейте в нее творожную массу.
Bake in the oven at 180C for 30-40 minutes. You can sprinkle the finished cottage cheese casserole with powdered sugar.
Запекайте в духовке при температуре 180С в течении в 30-40 минут. Готовую творожную запеканку можете посыпать сахарной пудрой.
Cut the casserole into portions, pour over the sweet topping and sprinkle with ground nuts or chocolate chips.
Порежьте запеканку порционными кусочками, полейте сладким топпингом и посыпьте молотыми орехами или крошкой шоколада.