Pour boiling water over the tomatoes, remove the skins and cut into cubes. Peel the onion and grate it, peel and chop the garlic. Rinse the rice with running water, cut the sweet pepper into strips.
Помидоры залейте кипятком и снимите кожицу, порежьте кубиками. Лук очистите от кожуры и натрите на терке, чеснок очистите и измельчите. Рис промойте проточной водой, сладкий перец нарежьте соломкой.
Add some of the grated onion, garlic, rice, water, salt, pepper to the minced meat and mix, leave for 1 hour. Heat the oil in a high-sided frying pan, add the second part of the onion, simmer for 3 minutes, then add the bell pepper and simmer for another 5 minutes.
В фарш добавьте часть натертого лука, чеснок, рис, воду, соль, перец и перемешайте, оставьте на 1 час. В сковороде с высоким бортом нагрейте масло, добавьте вторую часть лука, потушите 3 минуты, затем добавьте сладкий перец и тушите еще 5 минут.
Add tomatoes to the pan, pour in the wine, bring to a boil, add salt and pepper, and simmer for 5 minutes. Add broth, bring to a boil, add sugar and stir.
Добавьте в сковороду помидоры, влейте вино, доведите до кипения, посолите и поперчите, потушите 5 минут. Добавьте бульон, доведите до кипения, добавьте сахар и перемешайте.
Form small meatballs from the minced meat, add to the sauce and simmer for 40 minutes. Remove from heat and add 2 tablespoons olive oil.
Из фарша сформируйте небольшие тефтели, добавьте в соус и тушите 40 минут. Снимите с огня и добавьте 2 столовые ложки оливкового масла.
Sprinkle the finished rice meatballs in wine sauce with fresh herbs, you can boil the potatoes and pour the sauce over them, you will have a complete dinner.
Готовые рисовые тефтели в винном соусе посыпьте свежей зеленью, можете отварить картофель и полить его соусом, у вас получится полноценный ужин.