Wash and boil potatoes, carrots. Boil the eggs hard.
Картофель, морковь, помойте и отварите. Яйца отварите вкрутую.
Dice the sausage and pickles. Add the peas, peel the eggs and cut them into cubes.
Нарежьте кубиком колбасу и соленые огурцы. Добавьте горошек, яйца очистите от скорлупы и так же порежьте кубиком.
Peel the boiled potatoes and carrots and cut them like the other ingredients. Combine everything in a bowl, salt, pepper and add mayonnaise, mix.
Отварной картофель и морковку очистите и порежьте как остальные ингредиенты. Соедините все в миске, посолите, поперчите и добавьте майонез, перемешайте.
Serve Olivier salad in a beautiful salad bowl, garnish with quail eggs and parsley. You can also serve the salad on a flat plate, using a mold, and garnish with cucumber slices.
Подавайте салат оливье в красивом салатнике, украсьте перепелиными яйцами и зеленью петрушки. Так же можете подать салат на плоской тарелке уложив с помощью формы, украсьте слайсами огурца.