Sift the flour through a sieve, melt the butter, grease the baking dish with butter and sprinkle with flour.
Муку просейте через сито, растопите сливочное масло, форму для выпечки смажьте маслом и присыпьте мукой.
Beat soft butter with sugar, beat eggs with a fork and pour into the egg mixture in a thin stream, constantly whisking with a mixer. Add vanilla sugar, flour, baking powder, mix well with a mixer at low speed.
Мягкое сливочное масло взбейте с сахаром, яйца взболтать вилкой и тонкой струйкой в яичную смесь постоянно взбивая миксером. Добавьте ванильный сахар, муку, разрыхлитель, хорошо перемешайте миксером на маленьких оборотах.
Place the dough in the prepared pan, level it with a spatula, and bake in a preheated oven for 40 minutes at 160C.
Выложите тесто в подготовленную форму разровняйте лопаткой, выпекайте в разогретой духовке 40 минут при температуре 160С.
Cool the cake upside down without removing it from the pan. Sprinkle the finished pie with powder and cut into portions, brew a cup of aromatic tea and enjoy the delicious treat.
Остудите пирог в перевернутом виде не извлекая из формы. Готовый пирог присыпьте пудрой и нарежьте на порции, заварите чашечку ароматного чая и наслаждайтесь вкусным угощением.