Rinse the peas thoroughly. Fill with water and place on the stove. As soon as the water boils, add baking soda on the tip of a knife to help the peas cook faster. Cut the meat into small cubes and add to the peas.
Горох тщательно промойте. Залейте водой и поставьте на плиту. Как только вода закипит, добавьте соду на кончике ножа, чтоб быстрее сварился горох. Мясо порежьте небольшими кубиками и отправьте к гороху.
Peel and rinse potatoes, carrots and onions. Cut the potatoes into cubes, finely chop the onion, grate the carrots.
Картошку, морковь и лук очистите и промойте. Картошку нарежьте кубиками, лук мелко нарубите, морковь натрите на терке.
Pour oil into a frying pan and add onions. Once golden brown, add grated carrots. Place the potatoes in a saucepan, then add the finished frying. Cook for about 10 more minutes.
В сковороду налейте масло и выложите лук. После образования румяного цвета, добавьте натертую морковь. Картошку выложите в кастрюлю, затем добавьте готовую поджарку. Варим еще около 10 минут.
Pre-cut the bread into cubes and dry in the oven for a couple of minutes. Serve the soup, garnished with herbs, with croutons.
Предварительно нарежьте хлеб кубиками и подсушите в духовке пару минут. Подавайте суп, украсив зеленью, с сухариками.