Check all the necessary ingredients, wash the vegetables, herbs and chicken eggs, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, зелень и куриные яйца, подготовьте рабочую поверхность.
Break the chicken eggs into a deep bowl.
Разбейте куриные яйца в глубокую миску.
Add milk to eggs.
Добавьте к яйцам молоко.
Add sifted flour to eggs and milk.
Добавьте к яйцам и молоку просеянную муку.
Mix the dough until smooth.
Смешайте тесто до однородности.
Add cheese to the dough and stir until smooth.
Добавьте к тесту сыр и перемешайте до однородности.
Melt butter in a frying pan.
Растопите на сковороде сливочное масло.
Pour the dough into the pan.
Вылейте тесто на сковороду.
Fry the khachapuri for 5-7 minutes on each side until golden brown.
Обжаривайте хачапури 5-7 минут с каждой стороны до золотистой корочки.
Cut the khachapuri into portions, garnish with green onions and tomatoes.
Разрежьте хачапури на порции, украсьте зеленым луком и помидором.