Peel and wash the potatoes, cut into large pieces, cut the ribs into portions.
Картофель очистите и промойте, нарежьте на крупные бруски, ребра нарежьте на порции.
Rub the ribs with spices and salt and leave to marinate for half an hour. Place the potatoes in a bowl, add turmeric, paprika and salt.
Натрите ребрышки специями и солью, оставьте мариноваться на пол часа. Положите картофель в миску, добавьте куркуму, паприку и соль.
Place the potatoes in a baking bag and place the ribs on top. Bake in a preheated oven for 40-50 minutes at 180C.
Выложите картофель в пакет для запекания, сверху положите ребрышки. Выпекайте в разогретой духовке 40-50 минут при температуре 180С.
Place the potatoes and ribs on a serving platter and sprinkle with fresh herbs. Serve garlic or tomato sauce with the ribs to make your dish more savory.
Выложите картошку и ребрышки на общее блюдо, посыпьте свежей зеленью. Подайте к ребрышкам чесночный или томатный соус, так ваше блюдо будет более пикантным.