Sift the flour through a sieve and grease the baking dish with oil.
Муку просейте через сито, форму для выпечки смажьте маслом.
Beat sugar and eggs until fluffy, add soda, honey and mix thoroughly until honey dissolves. Pour in the kefir and stir.
Взбейте сахар с яйцами до пышной пены, добавьте соду, мед и тщательно перемешайте до растворения меда. Вылейте кефир и перемешайте.
Add flour in small portions and mix. Now you can add nuts. Pour the dough into a baking dish, bake for 50 minutes in a preheated oven at 180C.
Небольшими порциями добавляйте муку, перемешайте. Сейчас можно добавить орехи. Вылейте тесто в форму для выпечки, выпекайте 50 минут в разогретой духовке при температуре 180С.
Let the finished pie cool and sprinkle with powder, serve homemade jam with the pie, and brew a cup of aromatic tea.
Готовому пирогу дайте остыть и посыпьте пудрой, подайте домашнее варенье к пирогу заварите чашечку ароматного чая.