Prepare the berries: wash, remove seeds and stems. Sift the flour, grease the baking dish with oil or line it with parchment.
Приготовьте ягоды: промойте, удалите косточки и черенки. Муку просейте, форму для запекания смажьте маслом или постелите пергамент.
Melt the butter and combine it with eggs, milk and powdered sugar. Beat everything with a whisk or mixer. Add flour and baking powder to the mixture and continue beating the dough.
Растопите сливочное масло и соедините его с яйцами, молоком и сахарной пудрой. Взбейте все венчиком или миксером. Добавьте в смесь муку и разрыхлитель теста и продолжайте взбивать тесто.
Pour the dough into a baking dish and place the cherries on top. Bake in a preheated oven for 30-40 minutes at 180C.
Вылейте тесто в форму для запекания, сверху выложите вишню. Выпекайте в разогретой духовке 30-40 минут при температуре 180С.
You can decorate the finished pie with fresh berries and sprinkle with powdered sugar, and serve this delicious pie for a family tea party.
Готовый пирог можете украсить свежими ягодами и посыпать сахарной пудрой, подавайте к семейному чаепитию восхитительно вкусный пирог.