Rinse arugula, lettuce, and cherry tomatoes under running water and dry, cut the cherry tomatoes into 4 pieces. Peel the garlic and cut into slices. Thaw the shrimp at room temperature and rinse.
Рукколу, листовой салат, и черри промойте проточной водой и просушите, черри порежьте на 4 части. Чеснок очистите и порежьте пластинками. Креветки разморозьте при комнатной температуре и промойте.
Fry the garlic in olive oil and remove; fry the shrimp in the resulting aromatic oil. For the dressing, mix olive oil, mustard, balsamic vinegar, soy sauce and honey, add pepper to taste.
Обжарьте чеснок на оливковом масле и уберите, в получившемся ароматном масле обжарьте креветки. Для заправки смешайте оливковое масло, горчицу, бальзамический уксус, соевый соус и мед, перец добавьте по вкусу.
Place lettuce, arugula, cherry tomatoes and shrimp in a salad bowl. Pour over the prepared dressing and sprinkle with pine nuts.
Выложите в салатник листовой салат, рукколу, черри и креветки. Полейте приготовленной заправкой и присыпьте кедровыми орешками.
Serve a light salad with shrimp, arugula and pine nuts with fish or meat dishes. Sprinkle with finely grated Parmesan cheese.
Подавайте легкий салат с креветками, рукколой и кедровыми орешками к рыбным или мясным блюдам. Присыпьте натертым на мелкой терке пармезаном.