Wash beets, potatoes, carrots, boil, cool and peel. Peel the onion and cut into cubes.
Свеклу, картофель, морковь промойте, отварите, остудите и очистите. Лук очистите от шелухи и нарежьте кубиками.
Cut boiled and peeled vegetables into cubes. Finely chop the parsley and dill. Squeeze the juice from the lemon into a tablespoon. Cut the cucumber into cubes as well.
Вареные и очищенные овощи порежьте кубиками. Зелень петрушки и укропа мелко нашинкуйте. С лимона выдавите сок в столовую ложку. Огурец порежьте так же кубиками.
Combine the vegetables in a bowl, add the herbs, add soy sauce and lemon juice, mix everything well.
Соедините овощи в миске, добавьте зелень, налейте соевый соус и сок лимона, хорошо все перемешайте.
Serve PP vinaigrette with the same dietary meat, for example, steamed chicken cutlets. This way your dinner will be low-calorie and healthy.
Подавайте ПП винегрет к такому же диетическому мясу, например, куриные котлеты на пару. Так ваш ужин будет низкокалорийным и здоровым.