Rinse the rice in several waters without using a colander. Then soak for 30 minutes, only then cook the rice until tender. Grind the nori, cut the avocado and cucumber into cubes.
Промойте рис в нескольких водах без использования дуршлага. Затем замочите на 30 минут, только потом варите рис до готовности. Нори измельчите, авокадо и огурец порежьте на кубики.
Cut some of the fish into cubes, and the second part into slices for decoration. Add vinegar, salt and sugar to the boiled rice, mix and divide into two parts, add seaweed to one part.
Часть рыбы порежьте кубиками, а вторую часть пластинками для украшения. В отваренный рис добавьте уксус, соль и сахар, перемешайте и поделите на две части, в одну часть добавьте водоросли.
Place the first layer of rice with seaweed and spread with cream cheese. Place a second layer of fish, a third layer of cucumbers, a fourth layer of rice, and brush with cheese. Place avocado on top and spread cheese in the center. Decorate with fish roses.
Первым слоем выложите рис с водорослями, смажьте сливочным сыром. Вторым слоем выложите рыбу, третий огурцы, четвертый рис, смажьте сыром. Сверху выложите авокадо, по центру смажьте сыром. Украсьте розочками из рыбы.
Serve the salad in separate bowls with soy sauce, wasabi and pickled ginger. This way your dish will be similar to Japanese cuisine.
Подайте к салату в отдельных пиалах соевый соус, васаби и маринованный имбирь. Так ваше блюдо будет схоже с японской кухни.