Rinse the meat and cut into cubes, peel the onion and finely chop. Dilute the tomato with boiled water. Peel the potatoes, rinse and cut into cubes.
Мясо промойте и порежьте на кубики, лук очистите и мелко нашинкуйте. Томат разбавьте с кипяченой водой. Картофель почистите, промойте и нарежьте кубиками.
Prepare the goulash: simmer the onion in a frying pan for about a minute, then add the meat, stir and cover. When the meat releases its juices, add tomato sauce and salt. Simmer over low heat for 40 minutes, covered. Pour the flour on top of the cooked meat through a sieve so that there are no lumps, mix everything and simmer for a couple more minutes.
Приготовьте гуляш: потушите лук на сковороде около минуты затем добавьте мясо, перемешайте и накройте крышкой. Когда мясо пустит сок добавьте томатный соус и соль. Тушите на медленном огне 40 минут под крышкой. Сверху готового мяса высыпьте муку через сито, чтоб не было комочков, все перемешайте и тушите еще пару минут.
Prepare the puree: Place the water on the stove, when it boils add chopped potatoes, add salt and cook for 20 minutes until tender. Drain off excess water, mash into a puree and add milk and butter.
Приготовьте пюре: Поставьте воду на плиту, когда закипит добавить нарезанный картофель, посолите и варите 20 минут до готовности. Слейте лишнюю воду, разомните в пюре и добавьте молоко и сливочное масло.
Place the goulash puree on serving plates and sprinkle with herbs. Chop up a salad of fresh vegetables or serve with pickles. This will make your dinner even tastier.
Выложите пюре с гуляшом на порционные тарелки, посыпьте зеленью. Нарежьте салат из свежих овощей или подайте нарезку из разносолов. Так ваш ужин будет еще вкуснее.