Clean the fish, rinse and cut into portions, peel the garlic and finely chop. Cut the lemon into 4 parts.
Рыбу очистите, промойте и порежьте на порции, чеснок очистите и мелко нашинкуйте. Лимон порежьте на 4 части.
Mix the sauces, add garlic, sugar, squeeze 1/4 of the lemon and pour in 30 milliliters of water. Pour the sauce into a heated frying pan, let it boil and add the fish, pour over the boiling sauce and cook for a couple of minutes.
Смешайте соусы, добавьте чеснок, сахар, выдавите 1/4 часть лимона и влейте 30 миллилитров воды. В разогретую сковороду вылейте соус, дайте закипеть и выложите рыбу, полейте кипящим соусом и готовьте пару минут.
Turn the fish over, drizzle with oil and hot sauce and cook for a couple more minutes.
Переверните рыбу, полейте маслом и горячим соусом и готовьте еще пару минут.
Place the fish on beautiful portioned plates and serve with a salad of arugula and pine nuts. Drizzle with balsamic and enjoy a very tasty dish.
Выложите рыбу на красивые порционные тарелки, подайте с ней салат из рукколы и кедровых орешков. Полейте бальзамиком и наслаждайтесь очень вкусным блюдом.