Sort the buckwheat porridge and rinse in running water. For cooking, use purified or bottled water.
Гречневую кашу переберите и промойте в проточной воде. Для варки используйте очищенную или бутилированную воду.
Boil water in a saucepan and pour in buckwheat porridge. When the water returns to a boil, reduce the heat to low and simmer, covered, for 25 minutes until tender. Season the finished porridge with butter.
Вскипятите в кастрюле воду и высыпьте гречневую кашу. Когда вода закипит повторно, убавьте огонь до минимума и варите под крышкой 25 минут до готовности. Готовую кашу заправьте сливочным маслом.
Pour milk over buckwheat porridge, boil for several minutes, stirring continuously to saturate the flavors. Add sugar to taste.
Залейте гречневую кашу молоком, прокипятите несколько минут непрерывно помешивая для насыщения вкусов. Добавьте сахар по вкусу.
Serve buckwheat porridge with milk for breakfast, boil cocoa and spread a slice of toast with butter. This way your breakfast will be tasty and complete.
Подавайте гречневую кашу с молоком на завтрак, сварите какао и намажьте ломтик тоста сливочным маслом. Так ваш завтрак будет вкусным и полноценным.