Thaw the dough first. Sprinkle the working surface of the table with flour and roll out a rectangular cake that is not too thin.
Тесто предварительно разморозьте. Рабочую поверхность стола присыпьте мукой и раскатайте прямоугольный не слишком тонкий корж.
Make vertical cuts in the dough, leaving uncut edges. Boil the sausages for 5 minutes. Cool and cut in half lengthwise.
В тесте сделайте вертикальные надрезы, оставляя при этом не разрезанные края. Сосиски отварите в течение 5 минут. Остудите и разрежьте вдоль пополам.
Grease a baking tray with oil. Transfer the dough into it. Pass the sausages through the dough in a checkerboard pattern, alternating the sausage first on top of the dough, sometimes on the bottom.
Противень смажьте маслом. Переложите в него тесто. Сосиски пропустите через тесто в шахматном порядке, чередуя сосиску то сверху теста, то снизу.
Grease the resulting pie with sunflower oil, sprinkle with ground black pepper, then sesame seeds and herbs. Place the pie in a preheated oven for 30 minutes at 200C.
Полученный пирог смажьте подсолнечным маслом, присыпьте черным молотым перцем, затем кунжутом и зеленью. Отправьте пирог в предварительно разогретую духовку на 30 минут при температуре 200С.
Serve after cutting into portions and garnishing with fresh herbs. Brew strong black tea.
Подавайте, предварительно разрезав на порционные кусочки, украсив свежей зеленью. Заварите черный крепкий чай.