Beat the egg with salt and soda. Finely chop the onion into cubes. Mash the fish with a fork.
Яйцо взбейте с солью и содой. Лук мелко нарежьте кубиками. Рыбу разомните вилкой.
Mix sour cream with mayonnaise and add to the egg. Then add flour and mix thoroughly. The dough turns out similar to thick sour cream.
Сметану смешайте с майонезом и добавьте к яйцу. Затем добавьте муку и тщательно перемешайте. Тесто получается похожее на густую сметану.
Take a baking sheet, grease with oil and pour more than half of the dough, then place the potatoes and fish and onions on top. Cover with remaining dough. Bake the pie for 50 minutes at 180C.
Возьмите противень, смажьте маслом и налейте тесто больше половины, затем уложите картофель, а сверху рыбу с луком. Накройте оставшимся тестом. Выпекайте пирог 50 минут, при температуре 180С.
Cut the pie into portions. Place lettuce leaves, pie on a plate and pour soy sauce over it.
Разрежьте пирог на порции. Уложите на блюдо листья салата, пирог и полейте соевым соусом.