Prepare the necessary ingredients. If you are using meat rather than ready-made minced meat, grind it through a meat grinder.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Если используете мясо, а не готовый фарш, то перекрутите его через мясорубку.
Add finely chopped onions and herbs to the minced meat. Salt and pepper to taste. Stir. Spread the pita bread and spread the minced meat evenly. Roll into tubes.
Добавьте в фарш мелко нарезанный лук и зелень. Посолите и перчим по вкусу. Перемешайте. Расстелите лаваш и выложите равномерно фарш. Скрутите в трубочки.
Prepare the filling: beat the eggs, add mayonnaise and ketchup. Mix everything thoroughly. Place the lavash tubes in a mold and fill with filling. Place in the oven for 40-45 minutes at 180C.
Приготовьте заливку: взбейте яйца, добавьте майонез и кетчуп. Все тщательно перемешайте. Трубочки из лавашей уложите в форму, залейте заливкой. Поставьте в духовку на 40-45 минут при температуре 180С.
Serve the pie by cutting into portions. Serve sauces: garlic, sour cream, ketchup or mayonnaise. Pour a glass of cranberry juice or cherry compote.
Подавайте пирог, разрезав на порции. Подайте соусы: чесночный, сметанный, кетчуп или майонез. Налейте стакан клюквенного морса или вишневого компота.