Pour sifted flour, yeast, sugar, salt into a bowl and mix. Leave to stand for 2-3 minutes. Grate the lemon zest. Mix the egg with the butter.
В миску насыпьте просеянную муку, дрожжи, сахар, соль и перемешайте. Оставьте на 2-3 минут постоять. Потрите лимонную цедру. Смешайте яйцо с маслом.
Add vanilla, lemon zest, egg-butter mixture and milk to flour. Knead the dough. Leave to stand at room temperature for two hours. When the dough has rested, roll it into a rectangle. Then brush the dough with olive oil and sprinkle with brown sugar and cinnamon.
Добавьте к муке ваниль, цедру лимона, яично-масляную смесь и молоко. Вымешивайте тесто. Оставьте на два часа постоять при комнатной температуре. Когда тесто настоялось, раскатайте его в прямоугольник. Потом смажьте тесто оливковым маслом и посыпьте коричневым сахаром с корицей.
Roll the dough into a log and place on a baking sheet in a circle. Next, make deep cuts on the outside and unfold each cut piece. Leave to stand for another 30 minutes. Next, bake at 180-200C for about 20-30 minutes until golden brown. Mix powdered sugar with water and brush the resulting mixture onto the finished cake.
Сверните тесто в рулет и положите на противень кругом. Далее сделайте снаружи глубокие надрезы и разверните каждый надрезанный кусочек. Оставьте постоять еще 30 минут. Далее выпекайте при 180-200С около 20-30 минут до румяности. Смешайте сахарную пудру с водой и полученной смесью смажьте готовый пирог.
Serve by cutting into portions. Top with toasted nuts. Brew fruit tea, latte or cappuccino.
Подавайте, разрезав на порционные кусочки. Сверху посыпьте жареными орехами. Заварите фруктовый чай, латте или капучино.