Remove scales from the fish and rinse well with running water. Peel and rinse onions, carrots, potatoes. Cut vegetables and bell peppers into small cubes.
Очистите рыбу от чешуи, хорошо промойте проточной водой. Лук, морковь, картофель очистите и промойте. Овощи и сладкий перец порежьте на небольшие кубики.
Boil the salmon in 2.2 liters of water; when the broth boils, skim off the foam and simmer over low heat for 25 minutes. Separate the meat from the bones and cut into small pieces.
Отварите семгу в 2,2 литрах воды, когда бульон закипит, снимите пену и варите на медленном огне 25 минут. Мясо отделите от костей и порежьте на небольшие кусочки.
Fry onions, carrots and bell peppers until soft. Dip vegetables and potatoes into the prepared broth, bring to a boil and add melted cheese. Boil the soup until the potatoes are ready. Chop the spinach and add to the pan, followed by the fish, salt, pepper and ground paprika. Boil for a couple of minutes and remove from heat.
Лук, морковь и сладкий перец обжарьте до мягкости. В готовый бульон опустите овощи и картофель, доведите до кипения и добавьте плавленый сыр. Варите суп до готовности картофеля. Нарежьте шпинат и добавьте в кастрюлю, за ним рыбу, соль, перец и молотую паприку. Проварите пару минут и снимите с огня.
Pour the cheese soup with salmon into bowls and serve it with crispy croutons with sesame seeds, so your lunch will be even tastier.
Разлейте сырный суп с семгой по пиалам и подайте к нему хрустящие гренки с кунжутом, так ваш обед будет еще вкуснее.