Thaw the dough at room temperature, cut the ham and cheeses into cubes, chop the green onions and dill.
Разморозьте тесто при комнатной температуре, ветчину и сыры нарежьте кубиками, зеленый лук и укроп нашинкуйте.
Cut the puff pastry into strips 4 centimeters wide and knead it wide with your fingers. Grease each strip of dough with mayonnaise, just short of the edges. Place ham, two types of cheese and herbs.
Слоеное тесто порежьте на полоски шириной 4 сантиметра, разомните пальцами в ширину. Каждую полоску теста смажьте майонезом, слегка не доходя до краев. Выложите ветчину, два вида сыров и зелень.
Pinch the dough into a tube, roll it into a snail shape and place it in a baking dish, first grease it with butter or line it with parchment. Do this with all the strips until you fill out the form. Bake in the preheated oven for 40 minutes until golden brown.
Защипните тесто в трубочку, сверните в улитку и выложите в форму для запекания, предварительно смажьте ее сливочным маслом или постелите пергамент. Таким образом поступите со всеми полосками, пока не заполните форму. Выпекайте в заранее разогретой духовке 40 минут до золотистого цвета.
Cut the slightly cooled pie into portions and enjoy the incredibly tasty treat with a cup of hot, aromatic tea.
Слегка остывший пирог разрежьте на порционные кусочки и наслаждайтесь невероятно вкусным угощением с чашечкой горячего, ароматного чая.