Rinse the meat thoroughly and dry. Peel the garlic and crush it using a press. Salt, pepper and rub the meat with garlic. Wrap with cling film and leave in the refrigerator for 25-30 minutes.
Тщательно промойте мясо, обсушите. Чеснок очистите и подавите с помощью пресса. Мясо посолите, поперчите и натрите чесноком. Заверните пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 25-30 минут.
While the meat is marinating, cut the bell pepper and carrots into strips. Chop the onion. Fry the vegetables in a little oil until soft.
Пока мясо маринуется, нарежьте болгарский перец и морковь соломкой. Измельчите лук. Обжарьте овощи на небольшом количестве масла до мягкого состояния.
Make deep cuts in the pork, but not all the way through. Stuff the meat with vegetables and wrap in foil. Bake in a preheated oven at 220C for about an hour and a half.
В свинине сделайте глубокие надрезы, но не до конца. Нашпигуйте мясо овощами и заверните в фольгу. Запекайте в разогретой духовке до 220С примерно полтора часа.
While the meat is baking, prepare the sauce. Mix diced tomatoes, bell peppers and herbs in a mixer. Season with salt and pepper.
Пока мясо запекается, приготовьте соус. Смешайте в миксере нарезанные кубиком помидоры, болгарский перец и зелень. Посолите и поперчите.
Remove the meat from the oven, unwrap the foil and drizzle with honey. Then place in the oven for another 20 minutes.
Выньте мясо из духовки, разверните фольгу и полейте медом. Затем отправьте в духовку еще на 20 минут.
The meat can be served either hot or cold. Cut into portions, garnish with herbs and a slice of lemon. Serve with sauces for meat.
Мясо можете подавать как в горячем, так и в холодном виде. Разрежьте на порции, украсьте зеленью, ломтиком лимона. Подавайте с соусами к мясу.