Prepare portioned dishes for dessert, preferably choose glasses. Crumble the cookies.
Приготовьте порционную посуду для десерта, лучше выберите стаканы. Печенье раскрошите.
Prepare the cream: whip the cream to stiff peaks, add cream cheese and powdered sugar, mix everything well.
Приготовьте крем: взбейте сливки до устойчивых пиков, добавьте сливочный сыр и сахарную пудру, хорошо все перемешайте.
Place the pineapples in the glasses as the first layer, then the cream. The third layer is cookies, cream, then pineapples and cookies again. Place the last layer of cream. Place in the refrigerator for 1 hour to soak.
Первым слоем в стаканы выложите ананасы, затем крем. Третьим слоем печенье, крем, затем ананасы и снова печенье. Последним слоем выложить крем. Уберите в холодильник на 1 час для пропитки.
Sprinkle the dessert with grated chocolate, garnish with a mint leaf, and serve dessert wine. This will surprise and delight your guests.
Посыпьте десерт тертым шоколадом, украсьте листиком мяты, подавайте к нему десертное вино. Это удивит и порадует ваших гостей.