Thaw the tuna at room temperature, rinse and dry well. Wash the spinach and dry it as well.
Разморозьте тунец при комнатной температуре, промойте и хорошо просушите. Шпинат промойте и так же просушите.
Prepare the marinade by mixing teriyaki sauce, olive oil and sea salt. Place tuna in it and marinate for 30 minutes. Remove excess marinade and sear the steak in a hot pan for 2 minutes on each side.
Приготовьте маринад, смешайте соус терияки, оливковое масло и морскую соль. Положите в него тунец и маринуйте 30 минут. Удалите лишний маринад и обжарьте стейк на раскаленной сковороде по 2 минуты с каждой стороны.
Simmer the spinach with cream for 10 minutes.
Шпинат потушите со сливками 10 минут.
Place stewed spinach and tuna on a plate, garnish with fresh basil leaves, and serve as an appetizer for your holiday table.
Выложите на тарелку тушеный шпинат и тунец, украсьте свежими листьями базилика, и подавайте в качестве закуски к праздничному столу.