Rinse the meat under cold water and dry with paper towels. Slice the meat across the grain to a thickness of 3 centimeters.
Мясо промойте под холодной водой и просушите бумажными полотенцами. Нарежьте мясо поперек волокон толщиной 3 сантиметра.
Mix the marinating mixture: meat seasoning, paprika, pepper and salt. Brush the meat with the mixture, cover with cling film and put in the refrigerator to marinate for a day.
Смешайте смесь для маринования: приправа к мясу, паприка, перец и соль. Помажьте мясо смесью, накройте пищевой пленкой и уберите в холодильник мариноваться на сутки.
Wrap each piece of marinated meat in foil and place in a steamer bowl. Cook for 75 minutes at 110C.
Каждый кусочек маринованного мяса заверните в фольгу, уложите в чашу пароварки. Готовьте 75 минут при температуре 110С.
Cut pieces of cooked meat and pour the juice over your favorite side dish. Serve mustard sauce with the dish for a more piquant taste.
Нарежьте кусочки готового мяса, а выделившимся соком полейте любимый гарнир. Подайте к блюду горчичный соус, так вкус будет более пикантный.