Peel and wash the vegetables, cut the mushrooms into thin slices, grate the carrots, and peel the garlic. Cut one onion into cubes, the second into half rings. Wash the meat in the same way, boil the eggs.
Почистите и промойте овощи, грибы нарежьте тонкими пластинами, морковь натрите на терке, чеснок очистите. Одну луковицу нарежьте кубиками, вторую полукольцами. Мясо так же помойте, яйца отварите.
Boil the fillet in salted water and cut it into cubes. Fry carrots and onions in half rings until soft in a frying pan.
Отварите филе в подсоленной воде и порежьте его кубиками. Морковь и лук полукольцами обжарьте до мягкости на сковороде.
Grate the cheese and mix with chopped garlic, cut the eggs into cubes. Fry the mushrooms until golden.
Сыр натрите на терке и смешайте с измельченным чесноком, яйца порежьте кубиками. Обжарьте грибы до золотистости.
Assemble the salad: brush each waffle layer well with mayonnaise. Place the filling alternately with the waffle crusts, as follows: boiled chicken, fried mushrooms and onions, cheese and garlic, half the eggs, carrots, the top layer of the remaining eggs. Place in the refrigerator for 1 hour to soak.
Соберите салат: каждый вафельный корж хорошо смажьте майонезом. Выкладывайте начинку поочередно с вафельными коржами, следующим образом: вареная курица, обжаренные грибы с луком, сыр с чесноком, половину яиц, морковь, верхний слой оставшиеся яйца. Уберите в холодильник на 1 час для пропитки.
Decorate the salad with finely chopped dill, sprinkling along the edges, and form a flower from slices of carrots and cucumbers in the middle. This will make your dish look very festive.
Украсьте салат мелко нарубленным укропом, присыпав по краям, а в середину сформируйте цветок из слайсов моркови и огурцов. Так ваше блюдо будет выглядеть очень праздничным.