Peel the avocado and cut into cubes. Peel the onion and cut a quarter into feathers.
Почистите авокадо от кожуры и нарежьте кубиками. Лук очистите и порежьте перьями четвертую часть.
Place lettuce leaves in a salad bowl and add avocado. Cut the mozzarella into cubes and place in a salad bowl.
В салатник уложите листья салата, добавьте авокадо. Моцареллу нарежьте кубиками и отправьте в салатник.
Mash the tuna with a fork and add to the salad, then the olives and onions. Salt and season the salad with olive oil, mix well.
Тунец разомните вилкой и добавьте к салату, затем оливки и лук. Посолите и заправьте салат оливковым масло, хорошо перемешайте.
Sprinkle pumpkin seeds on top and serve for dinner. Garnish with a leaf of bean salad and drizzle with balsamic vinegar, so your dish will take on a restaurant look.
Присыпьте сверху тыквенные семечки и подайте к ужину. Украсьте листочком маш-салата, полейте бальзамическим уксусом, так ваше блюдо приобретет ресторанный вид.